Haakon

Haakon

Islænder og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Få alt samlet ét sted med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Følg os

Der er i dag flere virksomheder, der vælger at benytte sig af de mange muligheder, der gør sig gældende online. Her er der nemlig tale om en utømmelig kilde af gode værktøjer, der kan være med til at lette hverdagen, således den ikke blot bliver lettere og hurtigere at komme igennem, men så mange arbejdsopgaver også klares langt mere effektivt, med mindre fejl og dermed også meget sjovere.

Derfor er det måske også et sted, du skal vende dit blik mod. Og særligt med Microsoft Dynamics 365 er der mange fordele for dig at hente.

Den mest innovatione afløser til NAV med de nyeste funktioner

Microsoft Dynamics 365 BusinessCentral er en platform, som du på flere forskellige fronter kan drage mange fordele af. Her er der nemlig tale om de nyeste digitale muligheder, hvad end du er en mindre eller en mellemstor virksomhed, og du har en drøm om at skabe meget mere værdi med dit ERP system.

Business Central er nemlig afløseren til NAV, og derfor rummer denne løsning alt det nyeste inden for blandt andet effektivisering og integration af forretningsprocesser på tværs af både økonomi, salg, lager, logistisk, projekter, HR og produktion.

Kom let og sikkert i gang med hjælp fra specialister

Det kan dog være svært at komme i gang med Business Central på egen hånd, og derfor anbefales det, at du søger nogle specialister inden for området, når du gerne vil sikre, at du kommer bedst fra start og dermed får det optimale ud af din nye løsning.

Sådan er det sikret, at du styrker din effektivitet, og at du altid kan bevare det fulde overblik, og du har også rig mulighed for at nemt at udvide med diverse former for SMARTapps. Alt opbevares desuden i skyen, og derfor er du også sikret absolut fleksibilitet.

Programmer hand using computer mouse,Computer concept,Computer on programmer desk.
Del artikel:
Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Related Posts

Hunters with hunting equipment going away through rural forest at sunrise during hunting season in

Husk høreværn til jagten!

Følg os Høreværn er en vigtig del af sikkerhedsudstyret til jagt, da det beskytter jægerens hørelse mod skadelige lyde. Under

Sådan aktiverer du hele familien på stranden

Sørg for at teenageren kan bruge sin elektronik på stranden på trods af sand og strand og at hunden føler sig godt underholdt med noget legetøj til stranden

Businesswoman opening the door

ADK- Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere, hvem der må komme ind i en bygning

En perfekt løsning til erhvervsdrivende

Alle virksomheder vil opleve tidskrævende håndtering fra dårlige betalere, men især iværksættere og små og mellemstore virksomheder kan være sårbare