Magazine
om nutidens tech

Teknik og Nøje som forandrer verden

Vi giver dig kom godt i gang tip indenfor tech produkter. 

Links til hvorhenne du kan få hjælp med forskellige ting.

Hus og have tech i hjem

Hvad er nyt indenfor teknik i hjemmet. 

Hvem er vi

Nørder med Stor passion for teknik og rejser

Hold dig opdateret med Ny Teknik
New. Dbit Technology målsætning; Danmarks største teknologimagasin. Det vil sige næsten en million teknologisk interesserede læsere er vores mission og mål. Vi håber at denne side skal involvere de fleste dansker som har interesse for teknik på den ene eller anden måde.

academic skills

Her vil vi skirve om hvad du får de seneste brugbare skills i en verden fuld af teknik. 

Online
styring

Hvilke markedsføring kanaler er vigtigest for erhvervsdrivende i dag i de forskellige fag.

Rådgivning
tips

Gode tips til alle, alt fra hvordan du fejlsøger dit site til hvor du kan reparere din mobil. 

MOderne
karriærer

Hvilke arbejde kommer at mangle personale til i fremtidens Danmark.


Gode tip

Her får du et hurtig tip på hvordan du kan rydde nemt op i din gmail.

1. Vælg den fane, du vil tømme, eller søg efter emner, der skal fjernes. 2. Marker det lille felt øverst til venstre lige under loggen. Dette markerer alle 50 meddelelser på siden. 3. Se nu lidt til højre over fanerne. Hvor er teksten Vælg alle XXX-samtaler i kampagner eller Vælg alle samtaler, der matcher denne søgning i blåt. Klik. 4. Klik på papirkurven. 5. Bekræft, at du vil fortsætte og slette alt.

Hjælp til gode kamera, tre gode alternativ her

Læs om forskellige kameraer på markeder

Tilstrømningen af ​​influencere til populærkulturen er nu en selvfølge. Er det nu din tur til at dele dit liv på sociale medier, eller bare dokumentere for din egen skyld? At bære et stort systemkamera, når du er på en ventilator, er klodset og frem for alt dyrt. Heldigvis er der i dag små, kompakte kameraer med virkelig god ydelse til en lav pris. Vi viser ti af de mest populære modeller på markedet, som vi mener giver mest værdi for pengene.

Nikon
Coolpix A900:

 Prisbillig med top ydelse
Endnu mere overkommelige kameraer kan have topydelse. Nikon A900 har 35x optisk zoom og 20,3 megapixel. Det kan også film i 4k-opløsning. Hvis du vil skyde med 60 billeder i sekundet, er du dog nødt til at nøjes med 1920x1080p.

Olympus TG-5:

Olympus TG-5: Holdbart kamera til eventyreren Planlægger du at pløje fra dine eventyr på høje bjerge, snedækkede skråninger eller dybt vand? TG-5 er enig i det meste af det. Dette kamera er ikke kun vandtæt ned til 15 meter, det skal også være stød, frost og krydsbestandigt.

Canon Powershot SX730

 HS: Super Zoom uden at gå på kompromis med ydeevnen. De fleste super zoom-kameraer kompenserer med en lidt lavere opløsning, men ikke SX730 HS. Dette kamera har en fuld 40x optisk zoom og leverer også et 20,3 megapixel kamera, der optager med 60 billeder i sekundet i fuld HD.

vores focus

Alle kameraer har en drejelig skærm til tider, hvor du selv vil optage eller fotografere, samt en netværksforbindelse til jævnere billedoverførsel. Synes du det er vanskeligt at orientere dig i kamerajunglen? Vi udarbejder koncepterne på den tredje side.

NYHEDER // ARTIKLER.