Haakon

Haakon

Islænder og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Få arbejdsdagen til at glide nemmere med dette udstyr

Følg os

Som virksomhedsejer bør du sikre dig, at dagligdagen går så glidende som muligt. Diverse udfordringer kan nemlig være med til at sænke effektiviteten og produktiviteten i en virksomhed. Læs med og lær, hvilket udstyr du skal have til kontoret – hvis du ikke allerede har dem!

Store og/eller flere skærme

Ekstra store skærme er ofte en fordel for medarbejderne. På den måde kan de nemlig nemt have flere vinduer åbne på én og samme gang, og de behøver ikke længere at åbne og lukke vinduerne. At åbne og lukke vinduerne tager faktisk en del længere tid og kan være besværligt, end de fleste antager.

Nogle foretrækker også at have en enkelt ekstra skærm og dertil bruge deres bærbare computer som en lille skærm ved siden af. Dette kan være rart, hvis man har brug for et stort overblik over dit primære projekt – såsom grafisk design eller store regnskab – men samtidig gerne vil have sin email åben ved siden af.

Tal med dine medarbejdere om, hvad deres skærm behov er, for at kunne være så effektive som muligt i løbet af arbejdsdagen. Der findes også mange forskellige skærme, som I kan købe. Hvis I mangler inspiration, er skærme fra HP blevet meget populære af flere forskellige årsager!

En god kontorstol

En god kontorstol gør uden tvivl også underværker for produktiviteten på et kontor. Den korrekte kontorstol kan nemlig værne om vores kroppe, så vi ikke får hold i nakken eller smerter på anden vis i løbet af dagen. Det kan være ekstremt forstyrrende, hvis smerter i nakken eller i ryggen er til stede i tide og utide.

Også her bør du tale med dine medarbejdere om, hvad de har brug for. Nogle medarbejdere kan eksempelvis også have brug for andet udstyr, som kan være med til at støtte op om deres individuelle fysiske behov.

Gode headsets

Du bør helt sikkert også investere i gode headsets af kvalitet til dine medarbejdere. Folk har individuel musiksmag, og det er rart for de fleste, når de er i stand til at sætte deres egen musik i gang i ørene i løbet af dagen. Eksperter mener, at musik – ligesom motion og god mad – kan indfri signalstoffer i hjernen, som gør os glade. Musik kan altså være med til at gøre dine medarbejdere glade! Og hvem kan ikke lide en glad arbejdsplads?

Nogle headsets kan også fungere som lydreducerende, hvilket kan være til gavn for nogle medarbejdere. Megen lyd kan nemlig være til gene for nogle individer og med headsets, som kan være lydisolerende, kan pågældende medarbejdere sidde i ro og arbejde.

Del artikel:
Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Lignende Artikler

Businesswoman opening the door

ADK- Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere, hvem der må komme ind i en bygning

En perfekt løsning til erhvervsdrivende

Alle virksomheder vil opleve tidskrævende håndtering fra dårlige betalere, men især iværksættere og små og mellemstore virksomheder kan være sårbare