Haakon

Haakon

Islænder og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Gør bilsyn lidt nemmere – ryk det tæt på

Følg os

Skal bilen snart til syn? Måske du har fået indkaldelsen fra Færdselsstyrelsen om, at det nu er på tide. Biler skal synes hvert andet år, medmindre der er tale om en fabriksny bil – så kan den vente fire år, før den behøver det første syn. Du har noget tid fra du får indkaldelsen til synet skal være gennemført, men det er en god idé at få det ud af verden, så det er overstået.

Der findes mange synshaller rundt i Danmark, hvilket kan blive til din fordel – for det bliver lidt mere fleksibelt, når du kan få gennemført bilsynet tæt på dig. Få for eksempel lavet syn i Odense. Der findes forskellige typer af syn. Langt de fleste får dog lavet et periodisk syn, som er det helt almindelige syn. Det kan du finde yderligere info om her.

Hvorfor skal der laves bilsyn?

Måske du har overvejet, om ikke du bare kan springe synet over. Det er måske en udgift, du ikke har lyst til at prioritere, eller bilen har lige været til service, hvor alt var fungerede. Det er bare sådan, at de ting, der tjekkes ved værkstedernes serviceeftersyn, ikke er helt de samme, som der gennemgås til syn. Til syn er det især køresikkerhed, der skal være i top – og alt fra sikkerhedsseler til bremseegenskaber skal fungere upåklageligt.

Til gengæld kan det være en fordel at få lavet klargøring til syn ved en mekaniker. Flere værksteder tilbyder den service, hvor alle de ting, der tjekkes ved et syn, også bliver tjekket her. På den måde kan du have det i orden på forhånd – og så risikerer du ikke at skulle betale for et omsyn oven i værkstedsregningen. Du kan vurdere, om det er noget, du vil kigge mere på, eller om du er klar til at sende bilen direkte til syn i Odense.

Del artikel:
Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Lignende Artikler

IPhone 12 mini

Iphone 12 Mini – mindst er bedst i dette års Iphone-serie

Businesswoman opening the door

ADK- Adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol Elektronisk adgangskontrol gør det nemt, hurtigt og sikkert at kontrollere, hvem der må komme ind i en bygning

En perfekt løsning til erhvervsdrivende

Alle virksomheder vil opleve tidskrævende håndtering fra dårlige betalere, men især iværksættere og små og mellemstore virksomheder kan være sårbare