Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

IPhone 12 mini

Følg os

CNET kaldte iPhone 12 mini den “mest interessante af flok” på grund af antallet af funktioner, at de er pakket ind i en lille “krop”. Det føltes “utroligt lille” i hånden. IPhone 12 Pro Max er “meget stor, men ikke aparte så.”

iPhone 12 Pro Max “føles enorm at holde,” men rustfrit stål og glas føles mere præmie end iPhone 12 mini. Billeder så godt ud, men det var et kontrolleret testområde, så der er ikke meget at indsamle fra kameraets test på dette tidspunkt.

IPhone 12 Mini er værd at være opmærksom på, lidt ekstra. Endelig er der en lille telefon til dem, der ikke ønsker at give op på nogen nyheder.

Iphone 12 Mini

Lad mig introducere dig, min meget personlige og slet ikke videnskabelige rangordning af, hvor meget nysgerrighed og interesse dette års Iphone 12 modeller vækker i mig. Således ikke nødvendigvis de bedste modeller, men de mest spændende.

Fra den mindst spændende til den mest spændende:

IPHONE 12 MINI:  Hvis du har set iPhone 12 allerede, er det dybest set det, men mindre. Samme processor, samme kameraer, samme design, samme alt. Men i stedet for en 6,1-tommer skærm, iPhone mini har en 5,4-tommer skærm.

Men takket være iPhone X-stil bezel-mindre design, de 12 mini er faktisk en fysisk mindre telefon i forhold til den bezeled, 4.7-tommer design, som Apple har brugt på iPhone 6, 6S, 7, 8, og den nye version af SE.

Iphone 12 Pro

Selvfølgelig ikke en dårlig telefon, eller et dårligt køb, men som vi bemærkede i vores test af telefonen, denne model bliver fanget mellem billigere og dyrere Iphone modeller.

Iphone 12 Pro Max

Det bliver spændende her. Hvis du kan leve med den store form og prisseddel, får du det bedste kamera i denne vintage Iphone. Det er stadig uvist, hvor godt kameraet virkelig er, men på papiret indebærer det betydelige forbedringer i forhold til resten af Iphone 12-serien.

Iphone 12 Mini

Dette er dette års bedste. Små telefoner har levet en smægtende eksistens lige siden skærmstørrelser begyndte at vokse i begyndelsen af 2010’erne. Med flere funktioner, bedre tilgængelighed af streaming videoindhold selv uden for hjemmet, og løfter om bedre batterilevetid med de større batterier, der kommer med større telefoner, skærmstørrelser er vokset.

Mere om Apple og Iphone:

Apple var lige indtil den dag Iphone 6 blev lanceret næsten alene i at gøre små flagskib telefoner. IPhone 5S skærmen var ikke mere end fire inches i størrelse. Sony havde sin kompakte serie, der gav de seneste resultater i lidt mindre format, men siden da kombinationen af nyeste teknologi på indersiden og en lille formfaktor er yderst sjælden.

Undtagelsen er naturligvis Iphone SE, Apples Frankenstein-telefon, hvor den nyeste processor er blevet trykt i et gammelt design. Først med Iphone 5S, der blev Iphone SE generation 1, så Iphone 8, som blev Iphone SE generation 2, med den samme hurtige processor som Iphone 11-serien.

IPhone SE er på mange måder en sympatisk telefon. Vi får næsten uovertruffen ydeevne til en rimelig pris, mens skærmstørrelsen er forældet lille. Perfekt til dem, der kan lide små telefoner, ikke?

For dem, der sætter pris på udformningen af nyere Iphone modeller, iphone SE er trods alt noget af en skuffelse. Designet er stort set det samme som Iphone 6 fra 2014, og det mangler nyere Iphone modeller ‘hurtigere, glattere navigationsbevægelser og Face ID til login.

Og mens udførelsen er stadig imponerende for den prisseddel, vil Iphone SE sakke agterud som tiden går. Det er en Iphone model, der kun er blevet opdateret fra tid til anden, ikke på årsbasis som Apples andre modeller.

IPhone SE er mere af et budget model, end det nogensinde har været en stor mulighed for den kræsne Iphone bruger, der ønsker adgang til den nyeste login-teknologi og de bedste kameraer kombineret med en lille skærm.

Indlysende valg: Iphone 12 Mini.

For første gang siden virkelig Iphone 5S der er en telefon model, der formår at være virkelig lille og har den nyeste teknologi, på samme tid.

IPhone 12 Mini er en rigtig flagskibstelefon fra Apples flagskibslinje, Iphone 12-serien, hvor den nye A14-processor, Face ID og en omfattende oled-skærm er ting, som Iphone SE aldrig er blevet udstyret med.

Faktisk er Iphone 12 Mini endnu lidt mindre end hvad Iphone SE er, med en lidt større skærm. IPhone 12 er simpelthen unik, og det gør mig nysgerrig.

Vil Iphone 12 Mini føles som en moderne Iphone 5, især med dette års flade kanter?

Ligegyldigt hvor lille det rent faktisk vil være i hånden, Iphone 12 Mini er en ny type Iphone, og efter min mening dette års mest forfriskende, overraskende og spændende Iphone.

 

Del artikel:
Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Related Posts