Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Joe Bidens familie børn og børnebørn

Følg os
hvilke er joe bidens familie og børn og børnebørn

Her kan du læse om familien Biden, hvilke er Joe Bidens familie børn og børnebørn

Joe Bidens fokus på familien var tydelig, da han kom gennem valgkampen i 2020. Læs her om Joe Bidens familie og børnebørn.

Der var fokus på den demokratiske præsidentkandidat’s årtier lange kærlighedshistorie med Dr. Jill Biden, hans tætte bånd med sine børnebørn, og den tragedie, han har oplevet i at miste to af sine børn og hans første kone. Nu på tærsklen til valgdagen, alle øjne er på ham- og hans yngel.

Den tidligere vicepræsident deler sine tre ældste børn – Hunter, Beau og Naomi Biden – med sin afdøde hustru, Neilia Hunter. Han havde derefter sin yngste datter, Ashley Biden, med sin anden kone, Jill. Besætningen bliver endnu større, når du tegner dig for parrets flere børnebørn.

Naomi Biden: Naomi var et år gammel, da hun døde i en bilulykke i 1972. Hendes mor, Neilia, også bestået i samme ulykke. For Joe Bidens familie en tragisk ulykke.

Joseph ‘Beau’ Biden

Kendt under sit kælenavn var Beau en kendt politiker, der arbejdede tæt sammen med Kamala Harris.

I 2003 sluttede han sig til Hærens Nationalgarde som major i dommergeneralkorpset. Derefter kom han ind i politik og blev valgt som justitsminister i Delaware, en stilling han tjente fra 2007 til 2015. Han planlagde at stille op som guvernør i Delaware i 2016, men døde i 2015 efter at have kæmpet mod kræft i hjernen.

“Efter vores søn, Beau, døde af kræft, jeg spekulerede på, om jeg nogensinde ville smile eller føle glæde igen. Det var sommer, men der var ingen varme tilbage for mig, “Jill sagde under hendes 2020 Demokratiske Nationale Konvent tale. “Fire dage efter Beaus begravelse så jeg Joe barbere sig og tage hans jakkesæt på. Jeg så ham stål selv i spejlet, tage et åndedrag, sætte sine skuldre tilbage, og gå ud i en verden tom for vores søn. Han tog tilbage til arbejdet. Det er bare, hvem han er.”

Han har overlevet af sin kone, Hallie Olivere, og hans to børn, Natalie Biden og Robert Hunter Biden II.R

Robert Hunter Biden, Joe Bidens børn

Normalt omtales ved hans mellemnavn, Hunter arbejder i øjeblikket som advokat og er grundlægger af venturekapital firma Eudora Global.

Hunter er også blevet fanget i tabloid drama på grund af hans kampe med stofmisbrug samt hans “tumultagtige personlige liv,” ifølge ABC.

“Jeg siger undskyld til ham,” Hunter har sagt om samtaler med sin far, ifølge et interview med New Yorker, “og han siger, “Jeg er den, der er ked af,” og vi har en løbende debat om, hvem der skal være mere ked af. Og vi er begge klar over, at den eneste sande modgift mod noget af dette er at vinde. Han siger: “Se, det vil gå væk.” Der er virkelig et højere formål her, og det vil gå væk. Så kan du overleve angrebet?”

Han åbnede også op om at leve med afhængighed. “Se, alle står over for smerte,” sagde han til bladet. “Alle har traumer. Der er afhængighed i alle familier. Jeg var i det mørke. Jeg var i den tunnel – det er en uendelig tunnel. Du slipper ikke af med den. Du finder ud af, hvordan du skal håndtere det.” Selvfølgelig har vi alle vores ting også Joe Bidens familie, børn og børnebørn

I 2017 blev Hunter skilt fra Kathleen Buhle, med hvem han deler tre børn: Naomi (opkaldt efter sin afdøde tante), Finnegan og Maisy Biden. Kort tid efter begyndte Hunter et forhold til Hallie, hans afdøde brors enke. “Vi delte en meget specifik sorg,” Hunter sagde om deres forhold til New Yorker. “Jeg begyndte at tænke på Hallie som den eneste person i mit liv, der forstod mit tab.”

Hallie og Hunter blev skilt i 2019. Hunter har siden giftet sig med Melissa Cohen, en filmskaber fra Sydafrika, pr Washington Post.

Ashley Blazer Biden Joe Bidens yngste børn

Biden’s yngste børn er en kandidat fra Tulane University, som derefter gik på at blive den administrerende direktør for Delaware Center for Justice, en strafferetlig reformorienteret nonprofit. Hun arbejdede også som socialrådgiver i Delaware i 15 år.
Som barn havde Ashley indflydelse på sin fars politiske spil. Ifølge et interview med DelawareToday, hun engang nærmede Biden “forberedt med forskning og plakater og tale om, hvordan vi havde brug for at redde delfiner,” hvilket førte ham til at samarbejde med kongresmedlem Barbara Boxer for 1990 Dolphin Protection Consumer Information Act.

Ashley har drejet sig om modebranchen. I 2017 grundlagde hun Livelihood, et amerikansk fremstillet tøjfirma. “Levebrød handler specifikt om indkomstulighed,” sagde hun tidligere til ELLE. “Og racemæssig ulighed og indkomstulighed er direkte forbundet.”

Tale med sin bror, Hunter, på 2020 Demokratiske Nationale Konvent, Ashley sagde hendes far vil være “rock steady” som præsident, og at han vil “fortælle dig sandheden, selv når du ikke ønsker at høre det.”

Hun er i øjeblikket gift med Howard Krein, en plastikkirurg.

Naomi Biden Joe Bidens børnebørn

Naomi er 26-årige er Joe Bidens børnebørn, datter af Hunter og hans første kone og Kathleen Biden. Hun blev opkaldt efter vicepræsident Bidens afdøde datter, der døde i 1972. I et dybtfølt tweet fortalte hun den tidligere vicepræsident: “Jeg er stolt af at være dit barnebarn hver eneste dag.”

Efter Joe Biden accepterede den demokratiske nominering til præsident, afslørede Naomi på Twitter, at hun og hendes fætre behandlede deres bedstefar til en pint is. “Pop, i aften spiser du fra kassen,” skrev de i en sød note.

Netop i maj, Naomi dimitterede fra Columbia Law School, og hendes bedstefar selv gav en socialt fjern hovedtale. Inden da var hun studerende ved University of Pennsylvania og dimitterede i 2016 sammen med Tiffany Trump. De to skabte forvirring efter at have taget et billede sammen, men Naomi er heller ikke bange for at kalde Donald Trump på Twitter.

I løbet af sin tid som VP, mærkede Naomi sammen på en række ture i udlandet, herunder til New Zealand, Australien, Tyrkiet og Mongoliet.

Dette indhold importeres fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Finnegan Biden Joe Bidens Børnebørn

Den yngre søster til Naomi Biden, Finnegan er blevet spottet på kampagnen sporet med sin præsidentkandidat bedstefar. Ligesom Naomi, blev hun opkaldt efter en sen slægtning: Joe Biden mor, Catherine Eugenia “Jean” Finnegan Biden.

I august, hun sluttede sig til sine søstre og fætter Natalie i at indføre deres bedstefar i en sød video kort.

Maisy Biden

Maisy er den yngste af Hunter og Kathleen Bidens børn. Ligesom sine søskende har hun ledsaget sin bedstefar på internationale rejser – herunder Colombia og Kenya – da han var vicepræsident. Per Chicago Tribune, hun er tæt på Sasha Obama. De gik i skole sammen, spillede basketball sammen, og var begge unge, da deres respektive far og bedstefar kom ind i embedet.

Selv vicepræsident Biden har erkendt Maisy og Sashas tætte bånd. “Hendes bedste ven er Sasha Obama,” sagde han. “Barack og Jill og hele familien, vi havde en hel mødes” for deres high school eksamen.

Natalie Biden

Natalie er den 16-årige datter af Hallie og den afdøde Beau Biden. I en nylig video til 2020 Demokratiske Nationale Konvent, hun og fætter Naomi åbnet op om, hvad Dr. Jill Biden er som en bedsteforælder. “Jeg vil sige, at hun ikke er din gennemsnitlige bedstemor,” Naomi sagde. “Hun er en prankster, hun er meget drilsk.” Natalie tilføjede: “Vi har en masse historier.”

Robert “Hunter” Biden II

Det andet barn af Beau og Hallie Biden, født i 2006, blev opkaldt efter sin onkel. Den 14-årige sluttede sig til sin søster og fætre og kusiner for at recitere troskabsløftet ved Demokraternes landsmøde i 2020.

Dette indhold importeres fra Twitter. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Baby Biden 2018

Hunter bød velkommen deler et barn, der forbliver anonym og blev født i 2018, med Lunden Alexis Roberts af Arkansas. Selv Biden oprindeligt nægtet han var far i en domstol arkivering, en dommer på faderskab sagen fastslog, at han er den “biologiske og juridiske far” af barnet.

Baby Biden 2020 Joe Bidens børnebørn, den seneste

Den Biden familien fik et andet medlem i marts 2020, da Hunter Biden og hans nye kone, Melissa Cohen, hilste en “smuk og sund baby dreng” i Los Angeles, Page Six rapporteret.

hvilke er joe biden børn og børnebørn
Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts