Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

5 Tips til markedsføring på Facebook

Følg os

5 tip til markedsføring på Facebook 

Markedsføring på Facebook er næsten blevet standard for virksomheder i dag år 2021. Men mange virksomheder der ude kunne opnå større succes med deres marketingaktiviteter på platformen. Her giver vi nogle få konkrete tip til, hvordan du tager din Facebook-marketing til det næste niveau.

1. Byd på værdi, før du bliver sælger.

Vores første tips er at lade vær med at forsøge sælge alt for meget i starten. I starten handler det om at give dine potentielle kunder en god grund til at følge dig. Hvad får de ud af det? For eksempel kan du dele værdifulde tips, god inspiration eller noget andet, der passer til målgruppen og din branche. Hvis du sælger møbler, kan du vise 10 tæpper, der lyser op i stuen. Hvis du driver et tømrerfirma, kan du fortælle om de mærkeligste ting, i har i jeres værktøjskasser. 

2. Brug billede og videos meget

Billeder og videoer er guld værd på de sociale medier. For at få succes med markedsføring på Facebook er det derfor vigtigt at skille sig ud. Og noget, der kan få trætte scrollere til at stoppe, er relevante billeder og videoer af høj kvalitet. Generelt er det godt at bruge billeder, der fokuserer på så få ting som muligt i dine marketingaktiviteter på Facebook. Især i mobilen, hvor billederne er små. Så skal de være tydelige for, at modtageren kan opfatte, hvad de repræsenterer. 

3. Vov at være meget aktiv på Facebook

Det kan føles lidt skræmmende at give slip på dit hår og løsne slipsnuden for at begynde at bruge Facebook mere aktivt som en del af markedsføringen. Men fortsæt med at tænke på, hvad der passer til dit brand, tænk to gange, før du smider kommentarer og kører videre.


4. Annoncere på Facebook

Pludselig kan det føles som et stort skridt at oprette et reklamebudget til Facebook. Men i dag prioriterer platformen betalt indhold, og det kan være nødvendigt at du sponsorerer indhold, for at det kan vises selv for dine tilhængere. Facebook annoncering er en stor verden og det kan måske betale sig for dig at tage et kursus i Facebook annoncering.

 

 5. Mål resultaterne af din Facebook markedsføring

For at finde ud af, hvad der fungerer, er det vigtigt at måle resultatet. Facebook giver dig gode muligheder for netop det. Du kan måle alt fra besøgere til din sige og dine betalte Facebook annoncer. 

Overvejer du at betyde at markedsfør dig på Facebook? Her får du 5 gratis tips til markedsføring på Facebook
Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.