Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Webbureau København, hvad skal du vide før du vælger et webbureau?

Følg os

Søger du et webbureau København eller et webbureau i Danmark? Her får du vide hvad du skal gøre før du vælger et webbureau i København eller et webbureau hvor du er i Danmark til virksomhed! Til at starte med forklarer vi kort hvad et webbureau er og siden tager vi op nogle almindelige begynderfejl som retter sig specielt til dig der sørger et lokalt webbureau f.eks et webbureau København. 

Hvad er et webbureau København?

Et webbureau København  (kan også kaldes for et digitalt bureau København) er en virksomhed, der specialiserer sig i kommunikation via online medier på et kontor, som ligger i København. Et webbureau i København kan være produktionsorienteret (for eksempel tilbyder webudvikling eller webdesign, dvs. design og layout af hjemmesider) eller et fuldt service webbureau i København, en komplet leverandør, der tilbyder strategi, design og teknisk udvikling og har alle de færdigheder inden for virksomheden. Et webbureau har ofte konti, hvor virksomheden administrerer og tager ansvar for sine kunders hosting, hjemmesider og onlinekampagner ved at styre deres markedsføringsbudget og sørger for at den bliver anvend på den mest effektive måde.

Hvad er en IT-konsulent og en hjemmeside designer?

IT-konsulent er et bredt koncept, men betyder en person (eller virksomhed), der specialiserer sig i IT. IT-konsulenter arbejder med IT-opgaver på konsulentbasis, enten som freelancere (selvstændige) eller som ansatte i et konsulentfirma. Konsulentfirmaet ansætter ofte sine konsulenter til opgaver, der varer i en bestemt tidsramme, for eksempel i et år. En webdesigner som f.eks. Silverbeerg webdesigner, opfylder de samme betingelser som en IT-konsulent men til forskel fra IT, så arbejder en webdesigner med hjemmeside design og opbygning af hjemmesider og ikke IT. 

Hvad er forskellen mellem webbureauer og IT-konsulenter / IT-konsulentfirmaer i København?

Det er ofte synonymt, men en forskel kan være, at it-konsulentfirmaer ofte sælger / udlejer navngivne personer eller færdigheder, mens et webbureau København har et komplet tilbud på en opgave med følgende ledelse. IT-konsulentfirmaer har oftere konsulenter, der sidder ude med kunderne (men også eksternt), mens webbureauer arbejder i teams fra deres eget kontor eller platform.

Er der forskellige typer webbureauer i København?

Ja, i princippet er der ikke et webbureau København der er ens, de alle er forskellige og har speciel ekspertise og fokusområder. Nogle er mere fokuserede på design, og mange har specialekspertise inden for forskellige teknologier eller platforme som WordPress, Umbraco, Magento, Sitevision eller Adobe Experience Cloud. Der findes også webbureauer, der er niche, såsom søgebureauer, analysebureauer eller indholdsbureauer.

Hvor meget koster det at hyre et webbureau København?

Et webbureau København tilbyder normalt det antal timer, der beregnes for et projekt. Nogle gange er det en fast pris, hvor webbureauet skal dække den overarbejde, der er nødvendig for at gennemføre projektet et projektkan f.eks. f.eks., udførelse og design af en professionel hjemmeside, men samtidig ved at bruge mindre tid end forventet kan øge overskuddet. Det kan også være en opgave baseret på et skøn, hvor kunden kan købe mere tid eller reducere projektets omfang, hvis det budget, der oprindeligt blev tilføjet, ikke er nok. I så fald bruges agile metoder ofte til at holde styr på, at projektet ender inden for budgettet, og i hver sprint kan hastigheds- eller nedbrændingsdiagram rapporteres for at kontrollere, at estimaterne synes korrekte. 

Hvad skal jeg vide før jeg hyrer et webbureau? 

Du skal have i mente at et webbureau er eksperter i online markedsføring og er derfor rigtigt gode til at sælge sine ydelser generelt. De plejer også have eliten til SEO på sine hold og er derfor ligger de på toppen lokalt i hele Danmark selvom at de faktisk kun sidder et sted. På silverbeerg.com kan du f.eks. læse om webbureau København, så kan du selv se et godt eksempel på hvordan de forskellige “webbureau København” markedsfører sig lokalt i København selvom at de ikke ligger i København. 

Inden du vælger et webbureau så er det godt at have en aftale på plads, om hvordan hele forløbet ser ud, hvis alt er på skrift så er der beviser sort på hvis, hvor der skulle opstå en uheldig konflikt mellem dig og webbureauet i København!

Webbureau, hvad er et webbureau og hvad laver et webbureau?
Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.