Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Hjemmeside designere, hvad kendetegner en dygtig webdesigner

Følg os

Hjemmeside designere der er dygtige webdesigners, udfører professionelt webdesign

Hvad er godt webdesign? Hvordan arbejdere dygtige hjemmeside designere? Webdesign dækker en række masse gøremål, alt fra at skabe en struktur, der understøtter hjemmesidens formål til at producere en tiltalende grafisk design. At have viden om arbejdet som webdesigner og ikke mindst erfaring giver stor fordel, hvis du vil levere et godt webdesign til dine kunder. Her er et eksempel på en dygtig webdesigner København med gode referencer. 

Struktur er Alfa Omega, det ved alle dygtige hjemmeside designere

Når du designer eller bygger en hjemmeside, skal du have en ordentlig plan for, hvilke undersider der skal medtages allarede fra starten af. Når du er opmærksom på disse oplysninger, kan du lave en struktur, der føles logisk. Risikoen, hvis hjemmesiden opfattes som for kompliceret og ikke brugervenlig, vil simpelthen lede til at besøgende ignorere hjemmesiden for at fortsætte til næste site, i dette sekund har virksomheden mistet sin potentielle kunde. Derfor er det vigtigt at du vælger en dygtig webdesigner, til design af din hjemmeside. Vi forstår at det kan være svært at finde en dygtig webdesigner ibland alle hjemmeside designere. 

Undgå at oprette en struktur til webstedet baseret på din organisation. Du skal se oplevelsen fra den besøgendes perspektiv, det vil sige en person, der ikke ved noget om virksomheden. En god hjemmeside giver den besøgende et godt indblik i, hvad de skal gøre.

Godt webdesign er brugervenligt design dette ved en god hjemmeside designere

Et godt webdesign betyder, at man overholder en bestemt standard. Menuen skal placeres, så folk finder og helst hvor du forventer, at det ellers vigtige dele kan forsvinde i mængden af information.  Selvfølgelig er der plads for lidt kreativitet selvom at man er en dygtig webdesigner men stadigt gerne vil leve op til mange af disse regler. En dygtig webdesigner kan formå at lave et kreativt og anderledes websted brugervenligt.

I teksten på hjemmesiden bør du være i stand til klart at skelne, hvad der er links. En side, der har optimeret grafik, bruges ikke til store billedfiler, som også er en del af brugervenlighed.

Webstedet skal have optimeret grafik, fordi ellers risikerer du at skulle vente på, at siden indlæses. Hvilken webhost du vælger spiller også en stor rolle i, hvor hurtigt hjemmesiden indlæses.

En dygtig webdesigner har er øje for grafik

Det grafiske design dækker en række ting, der styrer det fysiske udseende af alle sider en hjemmeside består af. Ting som menuer, links og tekster bør have et harmonisk udseende, mens kontrasterne skal være klare nok til at opdage dem. 

Relevante billeder af hverken for stor eller for lille mængde gør det nemt at absorbere budskabet, dette ved en dygtig webdesigner. Tekster til hjemmesider bør opdeles i mindre stykker, fordi det vil være svært at læse ellers. Alle disse “små ting” kender en dygtig webdesigner. 

Websteder ser anderledes ud på forskellige skærme. Som et minimum, bør det sikres, at hjemmesiden ser godt ud på en standard billede samt fladskærm / LCD-skærm. Det bør arbejde i de mest almindelige billedformater, noget en webdesigner besidder godt kendskab til.

Bestemmelse af den besøgendes indtryk bør en hjemmeside designere holde skarpt fokus på

Er du en webdesigner af mange hjemmeside designere og skal designe en professionel hjemmeside, bør du altid have besøgernes indtryk for hjemmesiden i tankerne.  Dette kaldes UX design. Det betyder, at: Du har fem sekunder til at gøre den besøgende der lander og få denne at mene at hjemmesiden er seriøs. Det er meget i denne særlige forstand, og betydningen er noget, du bør altid huske på som en webdesigner.

Det første indtryk, du møder, er vigtigt. En dygtig webdesigner bruger meget tid på “landing page” samt responsive design. Det sker ofte, at du kun starter fra virksomhedens synspunkt, hvilket er helt forkert, når man bygger en hjemmeside, kunden er altid i fokus! Det tager kun et par sekunder for den besøgende at skabe et indtryk af, hvordan virksomheden er. Hvad der leveres, er den opfattelse, den besøgende modtager, og om det er sandt eller ej, er det afgørende for, om det bliver en potentiel kunde eller ej. Hvis du som virksomhed ikke har viden om, hvordan du opretter en god hjemmeside, kan du henvende dig til et webbureau, der får lov til at gøre arbejdet.

Kigger du efter den rette hjemmeside designere eller webdesigner til din hjemmeside?

Du kan læse en dybgående artikel om hvordan du finder den rette webdesigner her ved køb af ny hjemmeside

Hjemmeside designere hvor finder jeg den bedste. Dygtig webdesigner, hvad kendetegner en god webdesigner
Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.