Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Hvad er mit domæne værd

Følg os

Er mit domæne noget værd? Hvor meget er mit domæne værd?

Funderer du på om dit domæne har et værdi? Stiller du dig spørgsmålet: Hvad er mit domæne værd? Det er ikke så underligt hvis du gør. Hvert domæne er forskelligt på sin egen måde, hvilket gør det dog vanskeligt blot at sætte et prisskilt på et domæne. Vi giver dig nogle bemærkelsesværdige tips og tricks til at få et forbedret indblik i, hvordan du kan pris dine individuelle domæner. Her er nogle af de vigtigste faktorer, som vil hjælpe dig med at bestemme deres værdi:

Nøjagtig match domæner. Dette henviser til tilfælde, når et domænenavn matcher et nøjagtigt produkt eller en nøjagtig tjeneste. Værdien af et domæne er generelt højere i sådanne tilfælde sammenlignet med værdien af ikke eksisterende ord eller flettede ord. Der er imidlertid undtagelser fra denne regel. De 2-4 bogstaver, eller tal domæner kan undertiden være værdifulde, da de kan være akronymer, eller forkortelser af internationale virksomheder.

Hvad er mit domæne værd i forhold til CPC?

Et CPC domæne er et domæne på øverste niveau, der ikke tilhører et land. Der er et par velkendte eksempler som .org, .net, .info. og selvfølgelig, og den mest anvendte og værdifulde udvidelse på verdensplan .com. Navnet er afledt af ordet kommercielle, som var det oprindelige formål med udvidelsen. I dag, alle verdensomspændende driftsselskab, kommercielle eller ikke-kommercielle, “behov” en .com domæne til at gøre forretninger. Det betyder, at .com-domænerne kan være astronomisk dyre. Hvis du tilfældigvis har en engelsk enkelt søgeord / ordbog ord domæne i .com udvidelse så kan du sidde på en guldgrube!

Den næst dyreste domæner er i CPC udvidelse. De mest værdifulde landespecifikke domæner er domæner, der indeholder et kommercielt levedygtigt søgeord på modersmålet kombineret med udvidelsen af dette land. Ligesom “voetbal.nl” (Fodbold på hollandsk) eller “laasesmed.dk” (låsesmed.dk).

Hvor mange tegn ha dit domæne? Dette er med til at påvirke værdien på dit domæne

Korte domæner med færre tegnsætninger er mere værdifulde end lange domænenavne. Jo kortere og mindre kompleks domænet er, jo lettere bliver det at genkende og huske!

Få dit domæne op i rækkefølgen gennem værdifulde og ofte anvendte søgeord! Det er generelt lettere for søgeord domæner, der skal rangeres i Google, så længe hjemmesidens indhold er egnet og ligetil. Ofte, søgeord domæner repræsenterer et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste, som gør det temmelig indlysende, hvad du har at tilbyde. Klik her for Google søgeord planner

TIPS: Der er ingen grund til at fokusere på de specifikke tal Googles søgeord planner giver dig i forhold til, hvor mange gange folk søger efter bestemte søgeord. Søgefrekvensen har ofte meget lidt at gøre med den faktiske prissætning af et domæne. For at illustrere, søgeordet “fodbold” søges oftere end “forsikring”, men insurance.com er værdsat højere end football.com. Årsagen til forskellen i prissætning ligger i den lette branding af dette produkt specifikke domæne, og i størrelsen af forsikringsbranchen markedet.

Under du stadig; Hvor meget er mit domæne værd?

Organiske type-ins beskriver, når folk direkte skriver dit domænenavn i adresselinjen i deres browser. Disse mennesker er specielt på udkig efter domænet eller det produkt, som dit domæne står for. En masse type-ins angiver, at der er stor interesse for domænet eller produktet. Denne indikator hæver prisen for det pågældende domæne.

Køb og salg af et domænenavn følger princippet om udbud og efterspørgsel. Hvis udbuddet er højt, og efterspørgslen lav så vil du sandsynligvis ikke få en masse penge til dit domæne. På den anden side kan du få en høj værdiansættelse, hvis du er en af få sælgere i et bestemt marked! 

CPC dit domæne har i dag er med til at påvirke værdien og prisen på dit domæne

CPC står for, pris pr. klik. En anden stor indikator for, hvor meget dit domæne ville være værd, er at se på CPC sats. Hvor meget koster det dig at annoncere i Google AdWords med det eller de søgeord, som dit domæne indeholder? Prisen på dit domæne vil være højere, når der er mere konkurrence, og prisen pr klik er høj. Fx tandlaege.dk der hvis du ranke højt. og har mange backlinks af høj kvalitet.

Varemærke værdi har også en effekt på hvor meget værdi dit domæne har

Et domænes kommercielle værdi bliver stadig vigtigere. Grundlaget for denne kommercielle værdi ligger i, i hvilket omfang domænet er brandable med lethed. Denne lethed refererer til, om det er let at udtale, og let at huske. Disse elementer er vigtige for at finde ud af, hvor egnet domænet er for en ny virksomhed. Der er en hel del brandable domæner, som er korte og iørefaldende uden nødvendigvis at have en specifik betydning for dem. En anden indikation af kommerciel værdi for domæner er konteksten af de søgeord, der indgår i domænet. Er domænet rent faktisk står for en virksomhed, service eller produkt af høj kommerciel værdi? Hvis ja dette øger værdiansættelsen af domænenavnet.

Hvor meget er mit domæne vært har også noget at sige om historien 

Et domæne er som et stykke jord, og det kan have sin helt egen historie. Prøv at søge på internettet for at finde nogle historiske data om lignende domæner, eller brug en søgemaskine som namebio.com eller dnsaleprice.com at finde historiske data. Det er ikke nemt at sætte en pris for dine domæner, og køberen står ofte til rådighed for din vurdering. Din fleksibilitet med prisen kan give køberen mere spillerum i forhandlingsprocessen.

Er mit domæne noget værd? Hvor meget er mit domæne værd? Hvad er mit domæne værd? Få svar på alle spørgsmål her
Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.