Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Hvem bor på adressen? Sådan finder du hvem der bor på adressen

Følg os

Hvem bor på adressen? Vil du gerne vide, hvem der bor på en præcist adresse i Danmark

Hvem bor så på adressen? Vil du gerne vide, hvem der bor på en præcist adresse i Danmark, kan du slå personen op der er ikke særlig svært. Det er faktisk nemt og tager ca. 1 minut. Her på siden forklarer vi, hvordan du gør.

Der findes flere danske websites, der giver mulighed for dig for opslag på adressen, hvis stedet er registreret med navn og adresse og ikke er adresse beskyttet. Hvis det er tilfældet så har låsesmede nogle specielle metoder som de bruger for at finde ud af hvem bor på adressen ved reklamebeskyttelse

Krak.dk er nok den mest brugte oplysning site online i Danmark, i Sverige bruger man hitta.se. På Krak kan indtaste en adresse og se, hvem der bor der. Personsøgning er muligt, hvis personen ikke har adresse beskyttelse.
Søg på krak.dk her.
De Gule Sider er det samme firma ejet af Eniro og den samme database. Indtast adressen og se, hvem der har bopæl på stedet. Måske husker du de gule sider  som den gamle telefonbog. 
Søg på degulesider.dk
Det er på de samme sider, at du søger på telefonnummer og får personen, eller
søger på navn og får personens telefonnummer. Se Hvem ringer?

Hvis en person har adressebeskyttelse er denne persons adresse hemmelig og kan ikke slås op på adressen. Derfor kan nogen adresser godt være opført uden personer, og du kan risikere, at når du slår en adresse op, kommer der ingen personer frem. Det er formentlig fordi de har adressebeskyttelse.

Hvordan får jeg adressebeskyttelse?

Det er nemt og hurtigt at få adressebeskyttelse. Det tager 2 minutter, og du skal bruge dit NemID.

Borger.dk har en side, hvor du kan anmode om adressebeskyttelse (hemmelig adresse). Gå til Borger.dk – anmod om beskyttelse af adresse
På siden skal du indtaste dit NemID. Herefter guides du gennem en række trin.
Personer: Du kan vælge adressebeskyttelse for dig selv, men også dine børn på siden
Type: Du kan vælge beskyttelse fra at modtage markedsføring fra virksomheder
Påmindelse: Få besked, når adressebeskyttelsen udløber. Det gør den efter 1 år. Herefter skal du forny beskyttelsen.

Sådan finder du ud af, hvem der bor på en vis adresse, dybere instruktioner 

At vide, hvem der bor på en adresse giver dig mulighed for at beskytte din familie mod usynlige farer. Uanset om du overvejer et hus til salg eller bare har brug for at vide, hvem dine naboer er, det kræver en lille indsats for at finde ud af, hvem der bor på en adresse eller ejer ejendommen. Disse oplysninger er vigtige, når du overvejer at flytte til et nyt boligområde eller har mistanke om naboerne er ikke så rart, som de synes eller ikke bør have fuld tillid til.

Instruktioner til sådan finder du ud af hvem der bor på adressen

1 Kontroller den adresse, du tjekker. Kig efter numre på postkassen eller fortovet foran huset og sørg for at de passer. Hvis du forsker i en lejlighed eller dupleksnummer, skal du dobbelttjekke de tal og bogstaver, der er tildelt enheden. Dette vil sikre, at du ikke ved et uheld slipper den forkerte adresse. Nogle individuelle boliger kan have et tag angivet og i nogle tilfælde kan have en “1 / 2” ud over de vigtigste bygning nummer.

2 Skriv adressen i en onlinemappe til omvendt adresse. Mange er tilgængelige for USA og andre lande.

3 Klik på “Send” eller “Enter”, og vent på, at mappen søger efter adressen. Medmindre oplysningerne er blevet specifikt fjernet fra databasen af boligejer, det fulde navn, adresse og nogle gange et telefonnummer vises. For lejligheder og duplexes undertiden udfylde oplysninger om andre naboer samt. Hvis der bor mere end én voksen på adressen, kan flere navne udfyldes.

4 Sørg for, at de oplysninger, du har modtaget online på den lokale retsbygning. De fleste tilbyder computerdatabaser, som du kan slå oplysninger op om adresseegenskaberne. Disse oplysninger vil give dig navnet på ejeren af ejendommen og ejendommens størrelse og layout. Du bør sammenligne disse oplysninger med en person, du har modtaget fra en ejendomsmægler, hvis du overvejer køb af ejendommen eller en ejendom i nærheden.

5 Søg adresse i andre retsbygning databaser eller online seksualforbryder databaser for at afgøre, om der nogensinde har været en kriminel notering adressen som deres egen. Disse databaser betragtes som offentlige registre.

Del artikel:
Christina

Christina

Doven korrekturlæser, passioneret medieforsker og digital designer

Related Posts

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.