Haakon

Haakon

Islænder og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Få alt samlet ét sted med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Følg os

Der er i dag flere virksomheder, der vælger at benytte sig af de mange muligheder, der gør sig gældende online. Her er der nemlig tale om en utømmelig kilde af gode værktøjer, der kan være med til at lette hverdagen, således den ikke blot bliver lettere og hurtigere at komme igennem, men så mange arbejdsopgaver også klares langt mere effektivt, med mindre fejl og dermed også meget sjovere.

Derfor er det måske også et sted, du skal vende dit blik mod. Og særligt med Microsoft Dynamics 365 er der mange fordele for dig at hente.

Den mest innovatione afløser til NAV med de nyeste funktioner

Microsoft Dynamics 365 BusinessCentral er en platform, som du på flere forskellige fronter kan drage mange fordele af. Her er der nemlig tale om de nyeste digitale muligheder, hvad end du er en mindre eller en mellemstor virksomhed, og du har en drøm om at skabe meget mere værdi med dit ERP system.

Business Central er nemlig afløseren til NAV, og derfor rummer denne løsning alt det nyeste inden for blandt andet effektivisering og integration af forretningsprocesser på tværs af både økonomi, salg, lager, logistisk, projekter, HR og produktion.

Kom let og sikkert i gang med hjælp fra specialister

Det kan dog være svært at komme i gang med Business Central på egen hånd, og derfor anbefales det, at du søger nogle specialister inden for området, når du gerne vil sikre, at du kommer bedst fra start og dermed får det optimale ud af din nye løsning.

Sådan er det sikret, at du styrker din effektivitet, og at du altid kan bevare det fulde overblik, og du har også rig mulighed for at nemt at udvide med diverse former for SMARTapps. Alt opbevares desuden i skyen, og derfor er du også sikret absolut fleksibilitet.

Programmer hand using computer mouse,Computer concept,Computer on programmer desk.
Del artikel:
Haakon

Haakon

Islænder, nørd og digital designer. Vild med ny teknik og nye gadgets!

Related Posts

Er du den heldige ejer af en elbil

Er du den heldige ejer af en elbil?

Følg os Elbilerne er blevet mere og mere populære i verden – ligeledes i Danmark. Ligesom alle andre biler, er

IPhone 12 mini

Iphone 12 Mini – mindst er bedst i dette års Iphone-serie

Hvid skimmelsvamp

Hvilke egenskaber har hvid skimmelsvamp?

Hvid skimmelsvamp, ligesom andre typer skimmelsvampe, har forskellige egenskaber, der kan variere afhængigt af den specifikke art eller stamme.